Oldtimerverzekering

De oldtimerverzekering met de meest complete dekking.

Met de oldtimerverzekering van GIO onbezorgd genieten van uw klassieker. Met de handige online tool berekent u in 3 minuten uw premie. U profiteert bovendien van een uitstekende dekking en kunt vertrouwen op de best mogelijke service. Voor wie zijn oldtimer auto wil verzekeren biedt de GIO klassiekerverzekering een verzekering met complete dekking, prima voorwaarden tegen een gunstige premie. Bereken eenvoudig online de premie van jouw oldtimerverzekering en sluit direct online af. Goed verzekerd toeren, wel zo’n prettig gevoel!

tevreden klanten

bereikbaar

beoordeling

Uw oldtimer met liefde verzekerd

Een oldtimerverzekering voor uw geliefde voertuig vindt u bij Gio Klassieker Verzekering. Denk aan een Porsche oldtimer verzekering, Volvo oldtimer verzekering, of een semi oldtimer verzekering, wij hebben het in ons assortiment. De goedkoopste oldtimerverzekering vind u door de premietool te gebruiken.

Oldtimerverzekering vergelijken gaat makkelijk en snel. Er wordt een voorlopige dekking afgegeven en binnen korte tijd neemt een van onze acceptanten contact met u op. Als u het geschikte product voor uw oldtimer heeft gekozen, dan wordt de polis opgemaakt en ontvangt u binnen enkele dagen de documenten in uw mailbox, maar per post mag natuurlijk ook.

Oldtimerverzekering vergelijken

Een oldtimerverzekering vergelijken is raadzaam om de dekking en polisvoorwaarden van verschillende verzekeraars te bekijken. Het lijkt vaak aantrekkelijk om voor de laagste premie te gaan, maar dat kan zo maar eens teleurstellend zijn en daar komt u vaak pas achter op het moment dat er schade ontstaat aan uw liefdevolle bezit. Het is dus absoluut raadzaam om  een oldtimer verzekering te vergelijken. 

Oldtimerverzekering auto

Oldtimerverzekering auto, brommer of motor, wij zijn van alle markten thuis.  We verzekeren op basis van getaxeerde waarde. Afhankelijk van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt is het taxatierapport 2 of 3 jaar geldig.

Herinnering service

Bovendien hebben wij een herinneringsservice. Bij aanvang van het taxatierapport noteren wij de afloopdatum en tegen de tijd dat u de afloopdatum bereikt ontvangt u van ons een servicebericht, waarin wij u herinneren aan het verlopen van het taxatierapport.

Wist u dat wij voor uw auto oldtimerverzekering ook een online tool aan bieden om uw oldtimer te laten taxeren. Een erkend taxateur beoordeelt uw oldtimer op basis van de door u ingevulde gegevens. Binnen enkele dagen ontvangt u een waardebepaling in uw mailbox.

Laat uw oldtimer taxeren

 Als u uw oldtimer Beperkt- of Volledig casco verzekert, is het van groot belang dat u uw oldtimer laat taxeren. In het geval van een taxatie krijgt u altijd de getaxeerde waarde van uw oldtimer uitgekeerd, zodat u een vergelijkbare oldtimer kunt kopen. U kunt uw oldtimer zeer voordelig laten taxeren middels onze online-taxatie.

Uw digitale aanvraag wordt doorgestuurd naar een gecertificeerde taxateur en binnen enkele dagen hebt u een waardebepaling. Deze waardebepaling is exclusief voor relaties met een Gio Klassieker Verzekering. U kunt er uiteraard ook voor kiezen een gecertificeerd taxateur bij u thuis te laten komen om uw oldtimer ter plaatse te laten taxeren. Afhankelijk van het maximaal te rijden kilometers per jaar met uw oldtimer wordt de geldigheidsduur van het waarderapport bepaald.

Goedkoopste Oldtimerverzekering

Voor de goedkoopste oldtimerverzekering moet u natuurlijk bij Gio Klassieker Verzekering zijn. Wij vergelijken maandelijks onze eigen tarieven met die van andere aanbieders. Als je zelf oldtimerverzekeringen wilt vergelijken gebruikt dan onze online tool. De laagste premie voor deze oldtimer verzekering geldt voor een simpele WA dekking.
Voor casco verzekeren, moet de oldtimer getaxeerd worden en hebben wij u een uiterst scherp tarief. Afhankelijk van het bouwjaar van uw oldtimer en het aantal te rijden kilometers wordt de premie bepaald. Als de oldtimer uw enige auto is, dan bieden wij u een daarvoor bestemd tarief aan. De premie van uw oldtimer is dan afhankelijk van uw werkelijke, beschikbare, schadevrije jaren en de gekozen dekking: WA , WA + Beperkt Casco of WA + Casco.
Bovenstaande oldtimerverzekeringen zijn inclusief een pechhulp service en uiteraard nog uit te breiden met een schadeverzekering voor inzittenden, of bijvoorbeeld rechtsbijstandverzekering.

Met de oldtimerverzekering van GIO onbezorgd genieten van uw klassieker.