Klassiekerverzekering

De Klassiekerverzekering met de meest complete dekking.

Met de Klassiekerverzekering van GIO onbezorgd genieten van uw klassieker. Met de handige online tool berekent u in 3 minuten uw premie. U profiteert bovendien van een uitstekende dekking en kunt vertrouwen op de best mogelijke service. Voor wie zijn Klassieker wil verzekeren biedt de GIO klassieker verzekering een verzekering met complete dekking, prima voorwaarden tegen een gunstige premie. Bereken eenvoudig online de premie en sluit direct online af. Goed verzekerd toeren, wel zo’n prettig gevoel!

tevreden klanten

bereikbaar

beoordeling

klassieke auto verzekering

Klassiekerverzekering auto

Een Klassiekerverzekering  voor auto, brommer of motor is onze specialiteit. In 1975 kwam Gio Klassieker Verzekering als eerste in Nederland met speciale verzekeringen voor klassieke auto’s. Nu, ruim 45 jaar later, zijn wij op dit gebied met afstand de bekendste verzekeraar. Van de Opel Kadett B Coupé tot de Jaguar E-Type, van de Citroën DS Pallas tot de Karmann Ghia Type 14. Wij kennen onze klassiekers.

Ook voor úw geliefde klassieker hebben wij de beste verzekering. Met perfecte dekking, gunstige premies en uitstekende voorwaarden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, bereken dan je premie.

Klassiekerverzekering

Een klassiekerverzekering voor uw geliefde voertuig vindt u bij Gio Klassieker Verzekering. Denk aan een Porsche klassieker verzekering, Volvo klassieker verzekering, of een semi klassieker verzekering, wij hebben het in ons assortiment. De goedkoopste klassiekerverzekering bereken je met de premietool

klassieke auto verzekering
klassieke auto verzekering

klassiekerverzekering vergelijken

Een klassiekerverzekering vergelijken is raadzaam om de dekking en polisvoorwaarden van verschillende verzekeraars te bekijken. Het lijkt vaak aantrekkelijk om voor de laagste premie te gaan, maar dat kan zo maar eens teleurstellend zijn en daar komt u vaak pas achter op het moment dat er schade ontstaat aan uw liefdevolle bezit. Het is dus absoluut raadzaam om eenklassiekerverzekering te vergelijken.

Goedkope klassieker verzekering

Een goedkope klassieker verzekering is veelal de minst uitgebreide verzekering die u kunt kiezen. Let goed op, want dit is niet altijd de beste keuze voor uw klassieker. Helaas komt u daar pas achter wanneer u schade heeft. Wij bieden u de Gio Klassieker Verzekering aan, waarbij u de keuze heeft uit diverse verzekeringen voor uw klassieker. Met een autoverzekering van Gio Klassieker Verzekering bent u verzekerd met een zeer goede dekking en lage premie. U heeft bij Gio Klassieker Verzekering de keuze uit een wettelijk verplichte WA-dekking of een Beperkt Casco verzekering. Wij begrijpen dat er behoefte is aan complete zekerheid, daarom hebben wij de Volledig Casco dekking. Bij schade kunt u er dan zeker van zijn dat alles (voor zover mogelijk) wordt hersteld inclusief een uitgebreide pechhulp service.

klassieke auto verzekering

Met de klassiekerverzekering van GIO onbezorgd genieten van uw klassieker.