Premie berekenen

Even snel een premie berekenen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ook kunt u zelf een verzekering afsluiten. Vergelijk 15 klassieker verzekeraars snel en eenvoudig! Bereken direct uw premie:

Bereken mijn premie

Youngtimer verzekering

Uw Youngtimer verzekeren?

Wij zijn dé specialist op het gebied van uw youngtimer verzekering. We zijn al bijna 40 jaar actief op het gebied van klassiekers (zowel het verzekeren van youngtimers, als oldtimers). U kunt bij ons niet alleen te recht om uw youngtimer auto te verzekeren, maar ook motoren, bromfietsen of bestelauto’s.

 

Youngtimer verzekeren, waarom een speciale verzekering?

De premie voor een youngtimer is vaak lager dan die van gewone auto’s. Er zijn geen vaste richtlijnen voor wanneer uw auto onder de categorie yountimer valt.  Wel is het zo dat de auto minimaal 15 jaar oud moet zijn (niet oude dan 20 jaar) en iets bijzonders hebben. Zoals een lage kilometerstand, in goede staat verkeren en het potentieel hebben om een echte oldtimer te worden.

Een van de andere voordelen van een youngtimer verzekering ten opzichte van een normale verzekering is dat u wanneer uw auto total loss wordt verklaart u niet de dagwaarde van de auto ontvangt, maar veelal de taxatiewaarde.

 

Youngtimer verzekering vergelijken

We bieden niet alleen onze eigen verzekeringen aan, maar u kunt op onze website ook gemakkelijk een youngtimer verzekering vergelijken, zodat u de beste voorwaarden en de beste prijs kunt bekijken. Op onze site vergelijken we 15 klassieker verzekeraars.

De voordelen van klassiekerverzekering.nl?

  • Scherpe premie met uitstekende dekking
  • Keuze van eigen schade hersteller
  • Polis op maat via internet en telefoon
  • Bij aantoonbare meerwaarde, 10% overdekking
  • Ook mogelijk voor Engels kenteken
  • Ruimere dekking dan FEHAC-normen

 

Youngtimer verzekering berekenen

Wilt u weten wat uw premie gaat zijn om uw youngtimer te verzekeren? Op onze website kunt u direct online uw premie berekenen en desgewenst een offerte aanvragen.

Tip: Om het berekenen van uw premie sneller te doorlopen is het raadzaam om uw kenteken- en rijbewijs bij de hand te houden.

Screen Shot 02-23-16 at 11.41 AM

 

Vragen over uw youngtimer verzekering?

Wilt u meer weten over het verzekeren van uw youngtimer? Naast deze website zijn we ook telefonisch bereikbaar op  036-5487070 (Van maandag t/m zaterdag van 8:30 – 17:30) of via info@klassiekerverzekering.nl