Premie berekenen

Even snel een premie berekenen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ook kunt u zelf een verzekering afsluiten. Vergelijk 15 klassieker verzekeraars snel en eenvoudig! Bereken direct uw premie:

Bereken mijn premie

Premie oldtimerverzekering berekenen

Oldtimerverzekering

Klassiekerverzekering begon als eerst in Nederland met het verzekeren van klassieke voertuigen – oldtimerverzekering. Klassiekerverzekering onderscheid zich door klassieke voertuigen en oldtimers te verzekeren tegen zeer scherpe premies en voorwaarden. Klassiekerverzekering is al bijna 40 jaar actief en nog steeds sluit de Klassiekerpolis naadloos aan op de wensen en behoeften van de klassieker bezitters.

U kan niet alleen met uw klassieke auto of oldtimer bij ons terecht, maar ook voor uw klassieke motor, bromfiets of bestelauto hebben wij scherpe premies.

Voordelen verzekering via Klassiekerverzekering

Waarom uw oldtimer verzekeren via deze website?

  • Gemakkelijk oldtimerverzekeringen vergelijken.
  • Ook beschikbaar voor klassieke motor, brommer of bestelbus
  • Scherpe tarieven
  • Al bijna 40 jaar ervaring
  • En als u een verzekering bij ons afsluit staan wij garant voor persoonlijke en goede service, en als u het nodig heeft: snelle schadebehandeling

 

Premie oldtimerverzekering berekenen

Via onze website kan u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw klassieke voertuig of oldtimer. Na het invullen van uw voertuiggegevens vergelijken wij diverse verzekeraars voor u en geven u een aanbieding die het beste aansluit bij uw oldtimer.

Om het proces sneller te doorlopen is het aan te raden om uw kenteken- en rijbewijs bij de hand te houden.