Premie berekenen

Even snel een premie berekenen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ook kunt u zelf een verzekering afsluiten. Vergelijk 15 klassieker verzekeraars snel en eenvoudig! Bereken direct uw premie:

Bereken mijn premie

Oldtimer verzekering

Oldtimer verzekering

Bij Gio Adviesgroep begrijpen wij dat u enorm kan genieten van uw oldtimer. Wij bieden daarom al 40 jaar lang op maat gemaakte verzekeringen aan. Hierdoor kan u optimaal genieten van uw oldtimer. Wij weten namelijk dat u zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan uw oldtimer verzekering. Klassiekerverzekering is in Nederland ooit als allereerste begonnen met oldtimer verzekeringen.

 

Wij maken uw oldtimer verzekering betaalbaar

Het rijden in uw oldtimer geeft veel plezier, maar dit plezier moet wel verzekerd worden. Klassiekerverzekering maakt uw plezier weer betaalbaar met een scherp geprijsde oldtimer verzekering.

Screen Shot 02-23-16 at 11.41 AM

 

Voordelen van een oldtimer verzekering van Klassiekerverzekering

Een oldtimer verzekering van Klassiekerverzekering biedt vele voordelen. Allereerst kunt u op onze website gemakkelijk oldtimer verzekeringen met elkaar vergelijken. Daarnaast kunt u bij ons naast uw oldtimer verzekering hier ook terecht voor het verzekeren van uw klassieke motor, klassieke brommer of klassieke bestelbus.

Verder krijgt u bij Klassiekerverzekering altijd een scherp tarief voor uw oldtimer verzekering. Daarnaast hebben wij al 40 jaar ervaring met het verzekeren van oldtimers. Tot slot staan wij garant voor een persoonlijke en goede service en als u het nodig heeft een snelle schadebehandeling.

 

Premie oldtimer verzekering berekenen

Via deze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw oldtimer. Na het invullen van uw gegevens via de website vergelijken wij verschillende oldtimer verzekeringen met elkaar om u de beste aanbieding te geven voor uw oldtimer.

 

Andere Oldtimer verzekeringen bij Klassiekerverzekering

Wanneer u denkt Oldtimer, dan denkt u meestal aan een personenauto. Maar bij klassiekerverzekering kan u ook terecht voor een oldtimer verzekering voor bijvoorbeeld een bestelbus, brommer of motor.

 

Waar staat onze oldtimer verzekering voor?

Onze oldtimer verzekeringen staan voor een Scherpe premie, Snelle schaderegeling, maximale opbouw van uw noclaim en een nieuwe waarderegeling. Uw oldtimer is goed verzekerd met de oldtimer verzekering van Klassiekerverzekering. Juist voor uw oldtimer is een goede verzekering van groot belang, want u wilt problemen met uw oldtimer zo snel mogelijk opgelost hebben.

Screen Shot 02-23-16 at 11.41 AM