Premie berekenen

Even snel een premie berekenen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ook kunt u zelf een verzekering afsluiten. Vergelijk 15 klassieker verzekeraars snel en eenvoudig! Bereken direct uw premie:

Bereken mijn premie

Oldtimer Motorverzekering

Klassieker, Youngtimer of Oldtimer Motorverzekering.

Bij Oldtimers wordt meestal gedacht aan auto’s. Toch zijn er heel veel Youngtimer, Oldtimer Motorfietsen en Bromfietsen in Nederland. Speciaal voor de liefhebbers van tweewielige voertuigen heeft klassiekerverzekering een speciale verzekering. Speciaal voor de trotse bezitter van Oldtimer Motoren van 15 jaar en ouder hebben wij een liefhebbers tarief. Dus bent u in het bezit van een klassieke motor, dan is deze oldtimer motorverzekering ideaal. Uw klassieke motor is meer dan alleen een motor. Het is een stuk historie, dat u met trots en passie bezit.

U berekent uw Oldtimer motorverzekering simpel en gemakkelijk online.

Na het berekenen van de premie kunt u de oldtimer motorverzekering direct afsluiten waardoor u direct aan de wettelijke eisen voldoet en verzekerd kunt wegrijden.
Ook kunt u uw Oldtimer Motor na taxatie Brand/Diefstal Extra of All Risk verzekeren.
BEREKEN DE PREMIE EN SLUIT DIRECT AF.
Heeft u meerdere oldtimer of klassieke motorfietsen in bezit, laat Gio u een op maat gesneden aanbieding doen. Via een verzamelpolis , ook voor auto’s en bromfietsen, heeft u de snelste oplossing.
Mail een overzicht van uw bezit met kenteken voor een snelle premieberekening.
Klassiekerverzekering staat voor Scherpe premie, Snelle schaderegeling, maximale opbouw noclaim en nieuw waarderegeling. Uw ‘gouwe ouwe’ is goed verzekerd met de oldtimer motorverzekering van Klassiekerverzekering.nl. Juist voor zo’n ‘gouwe ouwe’ is een goede verzekering van groot belang, want ook uw oldtimer staat bloot aan risico’s.