Premie berekenen

Even snel een premie berekenen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ook kunt u zelf een verzekering afsluiten. Vergelijk 15 klassieker verzekeraars snel en eenvoudig! Bereken direct uw premie:

Bereken mijn premie

Taxatie online

WWW.TAXEREN-ONLINE.NL

Online taxatie is een nieuwe mogelijkheid van Gio Adviesgroep die zij exclusief aan haar relaties biedt bij het bepalen van de waarde van de Oldtimer, Klassieker of Youngtimer personenauto’s voor het regelen van een All Risks of WA-extra verzekering bij Gio Adviesgroep. www.taxeren-online.nl   biedt heel veel voordeel t.o.v. de bestaande wijze van taxeren.

Eenvoudig,

De taxatie regelt u gemakkelijk van achter uw P.C. Dus geen tijdverlies, geen rompslomp!

Vlot

Met www.taxeren-online.nl  heeft u geen gedoe meer met het maken van afspraken en tijdstippen. U bepaalt zelf op welk moment u de waarde taxatie wilt uitvoeren. Een taxateur is vooraf niet van toepassing.

Eerlijk

De taxatie voldoet volledig aan de wensen van de verzekeraar, zij garanderen 100% zekerheid. Uw verzoek tot waarde bepaling wordt na volledige invulling en ontvangst beoordeeld door professionele deskundigen met een ruime ervaring in het taxeren van klassiekers.

Financieel aantrekkelijk

Omdat een groot deel van het taxatiewerk door u wordt gedaan zijn de kosten van taxeren-online.nl al snel  60% tot 70% goedkoper. Taxeren online kent wel een beperking:  taxeren-online.nl kan alleen toegepast worden bij klassiekers met een waarde vanaf  € 4.000,- en niet meer dan € 20.000,-.

Bij hogere waarden dient er een fysieke beoordeling van de waarde plaats te vinden.  

Taxeren-online is uitsluitend een toepassing voor Gio Adviesgroep-verzekerden
of relaties die via Gio Adviesgroep verzekerd willen worden.
Het taxatierapport kan niet voor andere verzekeraars gebruikt worden.