Premie berekenen

Even snel een premie berekenen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ook kunt u zelf een verzekering afsluiten. Vergelijk 15 klassieker verzekeraars snel en eenvoudig! Bereken direct uw premie:

Bereken mijn premie

Porsche verzekeren

Klassieke Porsche verzekering

Heeft u een Porsche klassieker of oldtimer en wilt u deze verzekeren? Klassiekerverzekering.nl begrijpt als geen ander dat alleen de beste verzekeringen goed genoeg zijn voor uw klassieke Porsche. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van deze voertuigen en biedt Klassiekerverzekering de speciale Porsche verzekering aan. Bij Klassiekerverzekeringen.nl vindt u altijd de beste verzekeringen tegen de laagste prijzen. WA-verzekering, WA extra, of All Risk verzekeren met uitstekende voorwaarden.

Online oldtimerverzekering

Als u kiest voor een verzekering bij Klassiekerverzekering.nl, dan kiest u voor gemak. Met de module die speciaal is ontwikkeld voor klassieker en oldtimerverzekeringen berekent u eenvoudig zelf de hoogte van uw verzekering. Vervolgens kunt u deze online afsluiten. Hiermee bespaart u veel tijd en moeite, en krijgt u altijd een verzekering voor de laagste prijs.

Voordelen van uw Porsche verzekering via ons

  • (Porsche) verzekeringen vergelijken, dus de laagste prijs voor u!
  • Direct online uw premie berekenen
  • Verzekeren vanaf WA, Brand-Diefstal tot de meest uitgebreide verzekering
  • Bent u lid van de  FEHAC dan ontvangt u korting!

 

Nu verzekeren?

Heeft u een klassieke Porsche die u wilt verzekeren of heeft u meer vragen over onze verzekeringen? Bereken de hoogte van uw verzekering of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De Porsche verzekering van Klassiekerverzekering heeft vele voordelen, ondek deze zelf.